Samo najbolje za Vas

Preporučamo Vam u Vrsaru i okolici

Odaberite

Događanja

Aktualni kalendar događanja u Istri

Biciklističke čari za svako godišnje doba

Istra iz godine u godinu postaje prepoznatljivo odredište za bicikliste – bilo za rekreativce ili vrhunske sportaše koji  ovdje pristižu na pripreme.
Za sve ljubitelje bicikliranja željne uživanja tijekom cijele godine, Vrsar sa svojom zanimljivom okolicom nudi pregršt iznenađenja i predivnih ruta.

Ronjenje

Duž porečkog priobalja od Novigrada na sjeveru do Limskog kanala i Rovinja na jugu, 20-tak je plićina atraktivnih za ronjenje, dubine između 4 i 40 metara. Posebno privlačni su “zidovi”, okomite stijene na šekama kampanil i tempesta, te podmorska spilja na otočiću Banjole kraj Rovinja.

Vrsarske šetnice

Vrsar ima jednu od najljepših mreža šetnica u Istri. Posebno su zanimljive šetnice uz more, popularni lungomare, koje gotovo u cijelosti, od Valkanele pa do Koversade, prate prirodnu fizionomiju obale protežući se kroz sredozemni vegetacijski ambijent hrasta crnike.

Sviđa Vam se Vrsar ? Provjerite našu pondu smještaja
Rezerviraj

Vrsarski arhipelag

Od jadranske obale pa do nizinskih i blago brdovitih reljefa u zaleđu, prirodna blaga Vrsara i okolice vrelo su inspiracije putnicima željnim odmora i opuštanja. Doista, priroda je velikodušno darivala ovaj kraj i učinila ga jednim od najljepših kutaka Mediterana.

Vrsarski vidikovci – Zadivljujuće vizure morskog prostranstva

Vrsar je od srednjega vijeka smješten na istaknutom brežuljku neposredno uz obalu Jadrana što uvjetuje i postojanje izvrsnih položaja s kojih su dobro vidljivi ovdašnji otoci, otočići, uvale i dražice.

Sviđa Vam se Vrsar ? Provjerite našu ponudu smještaja
Rezerviraj

Javite nam se

Nazovite nas

Za Vas smo na raspolaganju svaki dan od 12 do 23 sata
+385 52 441 203; mob.: +385 98 523 312

Posjetite nas

Pronađite nas u Vrsaru na Rivi, svakodnevno od 12 do 23 .

 

 

 

 

 

 

Dvi Palme, Vrsar

Vrsar

[formidable id=”5″]

// Paste your Google Analytics code from Step 4 here